West Biking Украина • Аксессуары для велосипеда

Педалі для велосипеда West Biking 0802073 AL-99 Black 2 штуки метал (K/OPT2-4938-15178)

869 

Артикул: Категория:

Педалі для велосипеда West Biking 0802073 AL-99 Black 2 штуки метал

Найкращий варіант для їзди на велосипеді

Як велосипедист, ви, можливо, стикалися з різними типами педалей, включаючи варіанти із плоскою платформою. Такі запчастини двоколісного транспортного засобу є традиційнішими. Хоча вони відносяться до більш старого типу, все ж таки затьмарюють інші види педалей у тому сенсі, що вони універсальні і можуть ефективно використовуватися на будь-якому велосипеді, для будь-якого стилю їзди та місцевості.

Такі комплектуючі дають вам велику впевненість під час катання, тому ви можете наважитися на безліч маневрів із високим ризиком.

Переваги товару

Алюмінієві педалі для велосипеда West Biking 0802073 AL-99 призначені для використання на бездоріжжі, оснащені великою платформою, що забезпечує максимальне зчеплення із взуттям. Широка (105мм) та довга (132мм) платформа стане ідеальним варіантом, якщо слово «комфорт» для вас не порожній звук.

Пересування з такими комплектуючими — це безпека, зручність, впевненість і менше страху та отримання більшої віддачі. Ви можете надіти будь-яке взуття та миттєво регулювати позу, стиль та техніку їзди. Алюмінієвий сплав активно протистоїть корозії та іржі. Товар постачається у парі.

Доставка по всій Україні!

Товар проходить двоконтурну перевірку перед відправкою!

З турботою про кожного нашого клієнта!

Тип

Педалі

Колір

Чорний

Додаткові характеристики

Материал Алюминиевый сплав, Ось сталь

Країна-виробник товару

Китай

Гарантія

1 місяць

Отзывы

Отзывов пока нет.

Добавить отзыв