West Biking Украина • Аксессуары для велосипеда

Педалі велосипедні West Biking 0802052 Black + Red алюмінієві

1008 

Артикул: 29BCB527 Категория:

Максимум комфорту на велосипеді

Відповідні педалі на велосипеді мають вирішальне значення для отримання задоволення від поїздки. Вони повинні бути зручними і достатньо міцними, щоб витримати поїздки як по бездоріжжю, так і по трасі. Хороше зчеплення — також одна з важливих вимог при виборі таких деталей двоколісного транспортного засобу.

Алюмінієві педалі велосипедні West Biking 0802052 створені для високої продуктивності і мають міцну поверхню. Вони стійкі до ударів, стирання і корозії. Шипи забезпечують додаткове зчеплення і утримують ноги на місці. Широка платформа (106мм) підвищує ефективність і забезпечує зручність ніг під час тривалих поїздок. Такі комплектуючі велосипеда забезпечують більшу свободу рухів, а для їх використання не потрібно спеціальне взуття.

Переваги платформних педалей

Завжди варто купувати педалі хорошої якості, тому що велика ймовірність, що вони зіткнуться з перешкодами або вийдуть з ладу в суворих умовах. Тому алюмінієві платформні варіанти компанії West Biking ідеально підійдуть для тих, хто шукає надійні, але при цьому легкі запчастини. Товар поставляється парою.

Хоча шипи забезпечують хороший захоплення, ви завжди можете зняти їх, якщо вважаєте це необхідним. Завдяки великим отворам в структурі бруд, пісок і волога не будуть затримуватися під ногами. А алюмінієвий сплав володіє відмінною стійкістю до корозії.

Тип

Педалі

Колір

Чорний з червоним

Країна-виробник товару

Китай

Гарантія

1 місяць

Отзывы

Отзывов пока нет.

Добавить отзыв