West Biking Украина • Аксессуары для велосипеда

Замок для велосипеда West Biking 0705045 3 ключа на раму надійний велосипедний 0,85 m

958 

Артикул: 852D74D0 Категория:

Портативність і надійність:
Інноваційний велосипедний замок West Biking, надзвичайно міцний, зловмисник швидше піде у пошуках легкої здобичі, ніж зацікавиться вашим об’єктом, адже замковий секрет виготовлений з легованої сталі і стійкий до свердління і ударів. Надійна ланцюг поєднана заклепочних способом, складається з 26-ти секцій, з нерозбірними, міцними пластинами, а деталі з цинкового сплаву, стійкі до зламів і распилам, випробувані на кручення і розтяг. Покриття з прогумованого пластика ABS, захистить від іржі і подряпин, це значно збільшить термін експлуатації. Високоефективний і багатофункціональний:
В першу чергу, призначення ланцюга служить для фіксування вашого транспорту до велопарковке або іншому стаціонарному, нерухомому споруді, за рахунок блокування колеса або пристібання рами. Сумісний з усіма моделями велосипедів, а також ефективно збереже від викрадення ваш скутер, мотоцикл або коляску! Довжина в розгорнутому вигляді становить 85 див., дозволить вам закріпити навіть кілька велосипедів одночасно, коли наприклад ви виїжджаєте на природу з друзями, а West Biking тільки у вас. Гнучка, складана конструкція полегшать встановлення та транспортування, компактний в складеному вигляді — 7 на 5 див., а для зручності транспортування, замок без проблем кріпиться під сідло або на раму. Портативний дизайн гарантує, компактність і відмінну фіксацію на опорі сидіння.
Замикається одним натисканням на замкову щілину, яка має пилозахисний механізм, ви не будете турбуватися, що туди потрапить пісок або бруд. Для відкриття, потрібно трохи вдавити і повернути ключем.

Комплектація:
В комплект входить кронштейн для монтажу на липучках і 3 унікальних ключа, з неможливістю повторення малюнка.

Розміри

Длина 85 см, Глубина в сложенном виде 52 мм, Ширина в сложенном виде 75 мм

Країна-виробник товару

Китай

Гарантія

1 місяць

Отзывы

Отзывов пока нет.

Добавить отзыв