West Biking Украина • Аксессуары для велосипеда

Велосипедний замок West Biking 0705042 0,6 m з ключем на велосипед

415 

Артикул: ED100C3E Категория:

Щоразу, залишаючи велосипед під магазином чи в іншому місці, ви побоюєтеся за його збереження? Небезпідставно, адже крадіжки таких транспортних засобів останнім часом суттєво зросли. Чи можна захистити свого двоколісного друга від викрадення? Звісно! Якщо скористатися велосипедним замком West Biking 0705042!

Як показує практика, звичний трос більше не є серйозною перепоною для досвідчених викрадачів. Необхідно додатково застрахувати себе від можливої ​​крадіжки за допомогою надійного замка із ключем. Вартість такого гаджета дуже доступна і звичайно не йде ні в яке порівняння з ціною велосипеда, якого є небезпека втратити. Протиугінний засіб West Biking не чутливий до ударів важкими предметами та дії ріжучими інструментами.

Велосипедний замок West Biking – ідеальний вибір, тому що:

  • забезпечує надійний захист двоколісного друга;
  • вкрай простий у використанні;
  • відрізняється компактними розмірами;
  • відноситься до найміцнішого типу протиугінних гаджетів — ланцюгового;
  • завдяки полімерному тканинному чохлу не завдасть шкоди лакофарбовому покриттю каркасу;

У комплекті до замку йде пара ключів, а сам він доповнений спеціальною заслінкою, яка не дасть волозі потрапити до замкової щілини. Пристрій відрізняється довговічністю, оскільки оболонка захищає метал від руйнування. Вибравши West Biking як захист для велосипеда, ви уникнете не тільки матеріальної втрати, але й стресу, який зазнає жертва зловмисників.

Додаткові характеристики

Длина: 60 см, Количество ключей: 2 шт

Країна-виробник товару

Китай

Гарантія

1 місяць

Отзывы

Отзывов пока нет.

Добавить отзыв