West Biking Украина • Аксессуары для велосипеда

Велокомп'ютер West Biking 0702054 з підсвічуванням бездротовий спідометр

834 

Артикул: 4898D00B Категория:

Їзда велосипедом в інформаційну епоху

У наші дні рідко можна зустріти велосипедиста без комп’ютера на кермі. Велокомп’ютер вимірює та відображає інформацію, що стосується вашої активності, таку як швидкість та подолана відстань. Ви, мабуть, думаєте, що ваш смартфон може зробити все це і немає сенсу купувати новий девайс? Але велосипедний комп’ютер має безліч переваг:

· Цей девайс зберігає ваш смартфон у безпеці під час їзди на велосипеді. Крім того, він має залишатися придатним для використання у разі надзвичайних ситуацій.

· Інформація про поїздку легше читається. Ви зможете легко переглядати свою швидкість або час їзди на цьому девайсі без необхідності розблокувати пристрій. Велосипедний комп’ютер West Biking також має простий інтерфейс для швидкого доступу.

· Це дасть вам можливість глибше поринути у продуктивність та інструменти для покращення та розширення досвіду їзди на велосипеді. Ви зможете аналізувати дані про поїздку та покращувати свої особисті рекорди.

Характеристики девайсу

Велокомп’ютер має дисплей з низьким енергоспоживанням і батарею, що легко замінюється. Це означає, що ви не залишитеся з розрядженим пристроєм у середині довгої подорожі. Такий простий чорно-білий РК-дисплей працюватиме довше, ніж кольорові світлодіодні варіанти.

Спеціально сконструйовані так, щоб витримувати воду і пил, екран і рама дійсно міцні, тому що виробники знають, що вони будуть падати, ударятися, тремтіти і дряпатися під час божевільних поїздок на велосипеді. Тому пропонуємо придбати бездротовий велокомп’ютер West Biking з підсвічуванням та спідометром. У комплект також входять стяжки, кріплення, ущільнювачі та датчик.

Тип

Бездротовий

Живлення

USB

Колір

Чорний

Кількість в упаковці шт

1

Країна-виробник товару

Китай

Країна реєстрації бренду

Китай

Гарантія

14 днів

Отзывы

Отзывов пока нет.

Добавить отзыв