West Biking Украина • Аксессуары для велосипеда

Анатомічні гріпси West Biking 0804021 Grey

242 

Артикул: F8A857CC Категория:

Анатомічні велосипедні грипси West Biking — ще більше зручності при їзді

Для комфортної їзди на велосипеді важливо, щоб кожна його складова була якісною та допомагала долати райдеру всі перешкоди, їхати у комфорті та отримувати максимум задоволення від поїздок. Грипси є важливою складовою будь-якого байка. Адже вони забезпечують правильне та зручне захоплення керма, а також створюють комфортний температурний режим для долонь.

Особливості ергономічних грипсів

Даний вид ручок для велосипеда допомагає зняти втому рук і забезпечити їх правильне положення, що особливо актуально під час тривалих поїздок. Від звичайних моделей ці варіанти відрізняються майданчиками для долонь, завдяки яким вони правильно фіксуються на ручці і з зап’ястя знімається більша частина навантаження. Також вони допомагають по-різному розподіляти вагу тіла на кермі і тим самим знизити загальну стомлюваність.

Анатомічні грипси West Biking виконані із щільної та міцної гуми, яка забезпечує високу жорсткість виробу. Мають два кільця-затискачі зі сплаву алюмінію, який відрізняється зносостійкістю та несприйнятливістю до корозії. Заглушки, що йдуть у комплекті, запобігають потраплянню в трубу пилу та бруду. Довжина виробу 124 мм, що є стандартом для велосипедних ручок.

Купуючи якісні аксесуари, ви зробите мотоцикл стильним, а свої поїздки максимально комфортними. З анатомічними грипсами West Biking можна забути про втому рук, біль у долонях та кистях.

Тип

Грипси

Колір

Сірий

Країна-виробник товару

Китай

Гарантія

1 місяць

Отзывы

Отзывов пока нет.

Добавить отзыв